Gå videre til innholdet

StrongPoints tempererte henteskap for dagligvarer har oppnådd NSF sertifisering

Publisert: 26. april 2021

Alle løsninger som håndterer matvarer bør oppfylle de høyeste krav for å sikre at kvaliteten er god nok. Amerikanske National Sanitation Foundation (NSF), er en av de mest respekterte uavhengige produkttestingsorganisasjonene for matsikkerhet. NSF-sertifiseringen tildeles selskaper med produkter som har blitt grundig testet og overholder strenge krav til matsikkerhet og helseforskrifter.

StrongPoints tempererte Click & Collect henteskap for dagligvarer har fulgt NSF-retningslinjene i ganske lang tid allerede, og i april 2021 oppnådde vi full sertifisering. StrongPoint er nå offisielt oppført som en godkjent leverandør i NSF sine registre.

Sertifikatet er et bevis på at våre henteskap holder riktig temperatur, og at de sikrer matkvaliteten, uavhengig av vær (varmt eller kaldt) eller andre påvirkninger. Hvis et rom i henteskapet ikke fungerer som det skal, får dagligvarebutikken beskjed umiddelbart. De andre rommene vil fortsatt fungere uavhengig av det som har skjedd.

Å sikre at våre produkter tilfredsstiller det høyeste nivået for helse og sikkerhet har alltid vært en prioritet for StrongPoint, og vi er veldig stolte over at våre henteskap har blitt anerkjent av en så prestisjefylt organisasjon.

For ytterligere informasjon, kontakt StrongPoints SVP for e-handelsløsninger, Amanda Cremon.
E-post: amanda.cremon@strongpoint.com