Gå vidare till innehållet

StrongPoint levererar Click & Collect till Willys

Publicerat: 24. maj 2017

StrongPoint har levererat vår egenutvecklade Click & Collect-lösning till Willys. Leveransen består av upphämtningsstationer för matvaror som beställts på nätet. Willys första beställning bestod av ett två hämtstationer, ett för placering utomhus och ett för placering inomhus.

StrongPoints Click & Collect-lösning omfattar en upphämtningsstation som hjälper dig uppfylla behoven hos dagens uppdaterade kunder. Kunderna kan shoppa online och hämta upp sina matvaror utan att behöva gå in i butiken eller anpassa sig efter butikens öppettider. På så sätt kan de utnyttja fördelarna med att handla på nätet, utan de extrakostnader och besvär som är förknippade med hemleverans av varor.

Den norska branschtidningen Retailmagasinet skriver en artikel om detta:

Fra Retailmagasinet nr. 3 – 2017.

Nylig leverte StrongPoint sine første egenutviklede leveringsautomater for dagligvarer. Den ledende retailleverandøren ønsker å bli med sine kunder over på nye plattformer.

StrongPoint har nylig overlevert sin første click&collect-løsning til lavpriskjeden Willys i Stockholm: leveringsautomater for dagligvarer som er bestilt på nett. Willys bestilte i første omgang to hentestasjoner, en uten­dørs og en innendørs.

E-handelsløsningen fungerer slik at kunden bestiller sine varer, oppgir ønsket tidsrom for henting. og betaler på nettet. Butikkansatte plasserer dagligvarene i hentestasjonen i forkant av hentetids­punktet, og kunden rar en melding på telefonen sin med en kode. Kunden henter så varene i automaten. Ved å taste inn koden, åpnes døra til den aktuelle boksen.

Läs hela artikeln här: